Egy kis csapat vagyunk, akik nagyot gondoltak, és létrehozták a Fatima Ház Alapítványt!  Az a kérdés merült fel bennünk, hogy vajon egy amatőr művésznek milyen lehetőségei vannak a kibontakozásra. Hogyan tud egy fiatal elismert művésszé válni? Hosszas kutatás után rájöttünk, hogy meglehetősen nehéz út áll azok a fiatalok előtt, akik alkotásra adják a fejüket. Gondolj csak bele! Öregember lesz belőle, mire végre elismerik. Hiszen, hány olyan festő, író, zenész, vagy bármilyen alkotó volt és van, aki nem élhette meg, hogy értékeljék munkáját? Számos olyan alkotó él a világon, de akár csak az országban is, akinek talán a létezéséről sem tudsz, pedig megindítana a munkássága. Ennek az oldalnak az a dolga, hogy népszerűsítse az amatőr művészeket, akik így sokkal könnyebben saját lábukra állhatnak, vagy akár megismerhetik egymás technikáját és látásmódját. Ezen felül segítjük őket, hogy nagyon sok emberhez eljusson a hírük, mindenki gyönyörködhessen az alkotásaikban és általuk megismerhesse önmagát.

A weblap ötlete 2016 augusztusában született meg, a Netwok Start- up 101 című ifjúsági cserén, melyet az ERASMUS Plusz program finanszírozott. Három országból 36 fiatal közösen ötletelt és egymástól tanult arról, miként válhatnak vállalkozóvá. Olyan vállalkozásokat gondoltunk ki, melyek alacsony költségvetéssel indíthatók. Így az egyik ötlet a tájékoztató jellegű honlap és hozzátartozó webáruház volt, melyet a Fatima Ház Alapítvány által támogatott fiatal művészek és alkotók népszerűsítésére hoztunk létre.

A webáruház jótékonysági céllal működik, az itt befolyt összegek újabb fiataloknak biztosítanak lehetőséget, hogy alkotókká váljanak.

 

Vissza